00:16







18:19


förväntar mig vinna linus bff tävling!
måste väl återgå till att packa, ghött att den ena väskan innehåller högklackade skor och klänningar medan den andra innehåller typ långkalsonger och kängor. Två olika resemål elle.

17:59










är la bara ute och ränner hela tin, älaghött


16:34

Har varit så jädrans upptagen på senaste tiden med att misärdrickaettglasvinförattSDkominiriksdagen med daniel, dricka oändligt många kaffe koppar med alla möjliga, haft matfest i fristad med mina fina krakow kamrater, haft adjö fest och tusen andra saker. Åker till Holland på fredag med, har varken 1. packat en väska 2. tagit reda på om anna har fixat hostel i amsterdam 3. växlat cash 4. packat väska till norrland 5. träffat mina homies tillräckligt än. Fick reda på att jag skall åka 60 mil norrut helt allena med pappas kompis som jag aldrig pratat med, skål!


13:09

Hade frallkväll hos camel igår, nu skall jag väl leta efter min sverigehalsduk så jag har något att hänga kring rebeccas hals när hon har sprungit klart sin kretsloppetsmil. Spruta pommac borde man väl göra med nu när jag är hennes manager och allt.


23:46

Har ätit tacos hos preijde och återvände hem lagom till att kolla klart på debatten
Lars ohly bestämde sig tydligen för att fria i svt
synd bara att de hann avsluta sändningen och att alla pratade i mun på varandra.

18:22

Äter scones och kollar på never been kissed med mina två arbetslösa kompanjoner och min lagerarbetare till syster. Blir la lite vemodig med när jag tänker på att jag skall lämna dem snart, fast hösten i skogarna är väl inte så fel det heller.

23:05





Har haft en awesome kväll i den djupaste av skogar
tog lite bilder av emma med

00:37

Socialdemokraterna lockar boråsröster med att annordna disco på stora torget
röj

17:39

Var på arbetsförmedlingen idag, fick sitta kring ett avlångt bord medan man i 45 minuter fick lyssna på oväsentlig information samtidigt som en aktiv ung själ längst fram med block och penna ställde tusen frågor.
Sprang sedan in i en valstuga för att förtidsrösta så jag fick göra något meningsfullt, kände mig som en riktig god medborgare när jag stod där i valbåset och kryssade för namn och slickade igen kuvär. Tog bussen hem, fick åka med fast klockan enbart var 1 minut i, helt fantastiskt, kom hem skar upp fingret undrade vart alla vampyrer som gillar att hoppa på småstadstjejer befann sig om inte på alingsåsvägen och belönade mig slutligen med Joy division efter denna hårda dag, är ju helt slutkörd för fasiken.

15:43







Ett försenat adjö till torsdagskvällarna och ett försenat adjö till trägårn

00:43

Var på bio i söndags
drack öl och kollade på fotboll idag
skall på kräftskiva på lördag

16:14

Pappas 50års fest var seriöst det bästa jag någonsin varit med om
äldre människor vet hur man festar med stil, vill alltid spendera mina aftnar på det här viset.

15:11



Här har vi sara som enligt många är skrämmande lik Bob dylan, sitter la där i skinnpaj och tror hon är någon höjdare. Jag är mer finurlig där jag sitter inklämd i ett hörn, sura, buttra och fattiga som kyrkoråttor är vi iallafall och vem behöver dylan när man kan dela det tillståndet med någon annan. Tog iallafall pengar till att äta sushi igår, hatar eest vill spränga deras musikutbud och det faktum att de aldrig har något föruttom två laxsushibitar när jag springer fram i min iver att få lite asiatisk mat.

02:10

Har rännt runt överallt idag, det är så jävla ghött med kalas att man får hålla på och ordna saker flera dagar innan och så har man la alltid trott att det bara var att sätta upp en ballong, ett värmeljus och en cdspelare.  Blev bakfull på ett glasrödvin med, skall aldrig mer dricka rödvin på ett ställe där bananflugor figurerar i varje hörn. Vaknade upp 08.00 imorse och väste lol ur ena mungipan av detta bakfyllefaktum. Skall tydligen filma pappas föreställning imorgon med, kan ju satsa på ett jobb inom media i framtiden då, borde gå till camillas spådam och klura ut detta.

10:13

Ha, har varit vaken i en timma nu

15:36

Det här har la jag gjort och skall väl göra:
tagit en kaffe med Linda
kollat på Harry potter med Jasse och Stella
skall gå på pappas premiär
skall ta en öl med Rebecca och Stella för att sedan gå på röda kvarn
skall gå på pappas mayor 50års fest och stå i baren
ser ut som att man åker till Holland i september med, faen va ghött.

13:39







Göteborgs kulturkalas, 7 eleven 02.00 på natten i väntan på en jävla buss är väl inte så mysigt som det ser ut att vara kanske. Speciellt inte med underlig kille till vänster med turkosa linser och mask över hela ansiktet.


RSS 2.0