16:30


Beger mig till skåne imorgon men gör först ett stopp på Bränneriet för fotboll och öl ikväll, tjena.

14:51

Camel är en svikare, dra och bada då din jävel
jag har faen i mig kul utan dig skall du veta, värsta partyt 24/7.

14:29

Skall kolla på fotboll, dricka öl och träffa camel snart, har inte träffat camel på sketalänge, måste vara sketasnygg då, sketauppklädd, skall ge hennes sketaförsenadesketasnygga present med.
Kom på att alla storslagna planer för sommaren har runnit ut i sanden för att ersättas utav ständigt trägårdshäng, mitt liv består utav öl, fotboll, trägårdar och slitna kläder nuförtiden, så jävla ghött va.


16:47 studentmössan får representera fotbolls-VM:et


13:51

Googlade medeltid+musik så sitter och lyssnar på mystiska körröster som sjunger beslöjande i någon källare alternativt ett underjordisk rum. Bytte precis till något riktigt nordiskt "Varulven av Garmarna", det är det enda man skall lyssna på om man läser kursen Magi & ritualer i på Gotlands universitet.
Det känns som om jag riktigt tar vara på vårt svenska musikaliska arv när jag sitter här och dj:ar medeltidsmusik, saknar asken, kom tillbaka, kan inte leva utan dig jö.

20:08


Idag var jag i djurparken och connectade med en gris, en get och en giraff.

18:23


Kom la beviset från att jag inte kan vara snygg hela tin under en kväll, FASIKEN
kör hårt som Gollum istället. Jobbade annars på nelly idag och har sönder moshpitade fötter för tillfället, blir la att ta till fotbad -ytterligare ett steg gentemot mot nya liv som vuxen.. skojja, lol.

19:46

11:30 vaknar och det enbart för att någon ringer på min mob
12:00 ligger på en filt i sola och läser tvillingarna Wakefield <3
14:00 estetinvasion
19:00 går fem meter och jag är inomhus
Så jävla ghött när föräldrarna befinner sig i huvudstaden/byn och man bah chillar in the garden all the time
och äger Pintus på kortspel, tjena.

14:49

Märker att man är vuxen nu eller, dagen efter studenten försvann finnarna puts väck och lämnade mig med världens mjukaste hud, omfamnar hela vuxen världen nu, så jävla ghött va.

13:07







Sjung om studentens lyckliga dar för fasiken

21:43

Ofta jag tar studenten imorgon, vad faen händer.

20:43

Var la på bal igår, skred in som en queen på röda mattan, dansade som en kung, var bäst.

20:10


Man bah hallå du här står la jag på trägårn toan och posar för första gången
blev snygg me, värt. Nu är föräldrarna hemma med så nu blir det till att städa hela rummet, i varenda vrå, bit för bit, för det är ju det "minsta man kan göra" ja, kanske efter att ta studenten efter 13 år i skolan, dah.

19:00

Har sprungit i stada idag
hatar centrum, hatar affärer, HATAR KNALLELAND
denna djävulska håla, denna satans boning
vem har frivilligt startat stora feta köpcentrum med äckliga lunchresturanger, mataffärer, klädaffärer, elaffärer och diverse så att människor kommer bli ännu latare och bekväma än vad alla redan är?
fy va.
Nu har man åtminstone fixat allt till balen och studenten, vet inte hur mycket mer mamma klarar av i nuläget, man bara tjena mommy det är la jag som tar examen och står utan jobb i höst, har ju inte ens växt färdigt i kroppa och så är det hon som får nervösa sammanbrott och jag måste la städa mina garderober för "de kan ju faktist åka upp och då kan ju faktist gästerna skymta vilken oordning du har därinne". Ö chilla gunilla. Lyssnar på det här istället:sommarnätter .

16:48


Såhär vill man bli bemött på gatan

19:18

Är en riktig arbetarkvinna nowdays, kör hårt på lagret, springer överallt, står i kassen brevid camilla, tjoar om kontantkassa, får ghött med pengarrr och motion, ye.


00:07

Tog en öl på viskan idag, lutade mig tillbaka, tände en cigarett, log lite förnöjt, beakade människorna runtomkring, stekte i solen, kollade på migsjälv i glasrutan och tänkte ena snygg brud den dära, åkte hem och skall slutligen fira den här enastående dagen med att läsa en spraklande chick lit bok, jävlar vilket krut det är i dem. Klart man kommer jobba på en pr firma, tjäna 40 000 i månaden och enbart jobba med smala modeller efter studenten, det är la klart det.


RSS 2.0