18:14

Greppar tag i sommaren genom att åka till kungsbacka imorgon
typ gå ut med hundar, pärla, läsa, bada och lyssna på p4
har redan bestämt det här camilla, inte du kan göra åt saken, nu skall jag testa på pensionärslivet.

19:04

Ghött att man tröstshoppade på nätet igår kl 01.00 för att sedan fortsätta på hm idag
är man arbetslös så sparar man inte, man blir miserabel och tröstar sig själv med nya saker
vilken materialist man har gått och blivit såhär efter studenten.
Ikväll skall jag åtminstone kolla på Harry potter, skall tatuera in ett ärr i pannan, hård brud.

01:10


Nu drar alla till emmaboda, har precis beställt något så jädra legendary att det kommer vara värt att stanna i borås. Det roligaste tidsfördrivet för tillfället är att stalka sin forna lärare på facebook, whato the fucko. Ajusdet, tjena här står la jag ovanför med mina friendz och paf daddy, så jädrans glada.

18:51

Jag skiter i allt som har med dyra festivaler att göra, stannar i borås och förbereder sommarutflykter istället. Begravde Mackmyra idag med, han fick ligga bakom en blomrabatt, där trivs han nog. I och med att jag är den enda arbetslösa typ och min syster sover på soffan då hon knegar för fullt varje dag har jag sketa tråkigt. Skall leta upp potentiella resor och sluta dänga i mig 8 koppar kaffe pga. tristess och kaffemage, tjena ciao.

17:59

Gjorde en pil på forntidsbyn idag, är redo att jaga i naturen nu, bidra till hushållet med vildsvin
Mackmyra leker på igen, skall ut och mata honom snart, megamethal att ha en tam miniatyrigelkotte
vem fasiken vill ha en slug katt eller en ful fisk? skall ner och spetsa spjutet ikväll skall jag ut och kriga som alla andra ungdomar.

14:16


Jag kommer sakna dig Pia.

13:19


Har varit i österlen och kalkat om huset, framtid inom renoveringsombyggen kanske, tagit kort på allting med så folk kan förundras och verkligen tycka att jag gjort något av mitt sommarlov istället för att sova hela jädra tiden som i borri borr. Har kollat på film hos anna på landet ockå, badat för första gången i skalle på natten efter trägårn, upplevt en scen från hip hip hora efter att ha suttit på 01:16 bussen från fristad, blivit nermoshad av trägårnvakt, bevittnat hur 5 lyktstolpar slocknade framför mig, dammsugit upp 1000 bananflugor, varit nedslängd i en skåpbil bredvid en hundbur, uppskattad inlevelsen från alla skådespelare från 30-talet, firat martinas 19års dag och spytt.
Så jädra ghött.

RSS 2.0