18:06

Kollar på Polar music prize med, Stellan skarsgård är så mysig där han står och läser upp en motivering, blir lite ledsen när jag tänker på att man aldrig kommer bli en sådan där operasångerska som inte behöver en mikrofon för att 500 personer skall höra hennes stämma, min högsta dröm när jag var liten var ju att bli en sådan, satt i baksätet varenda eviga dag och övade på samma jäkla stycke ur Trollflöjten, lät förfasiken någorlunda bra tillslut ändå. Tyckte det var så himla fräckt att de gick ut efter föreställningen kl. 23.00 och beställde in världens största gourmetmåltid på en fin resturang och att det var anledningen till operasångarnas övervikt. Är väl dömd till att aldrig riktigt bli så himla tjock eller vara finklädd till jobbet varje dag. Kollar på hyllningar till Björk och på det här istället för att vara miserabel: http://svtplay.se/t/136647/skinnskatteberg

17:42

Vaknade 14.00 idag, nu går det faen i mig för långt
skall börja ägna mig åt någon meningsfull sysselsättning utöver allt googlande och youtubandet jag håller på med nuförtin. GP har iallafall börjat komma nu, lagom till Mathilda gör sin praktik där. Börjar väl läsa tidningen igen då.

18:31

Var på bartömning igår, var trevligt tills alla rände till trägårn och lilla torget förvandlades till ett hak för tokfulla människor som skrek i slowmotion. Hann bevittna 5 polistruckar innan vi gick därifrån. Somnade 08.00 under ett bord i en halvtimma, gick sedan på loppis tills jag nästan spydde av ansträngning efter att ha läst baksidan på 4 böcker. Nu skall man la förhoppningsvis på bio, bara man slipper den där jäkla Inception. Hatar när människor tjatar sönder filmer till de blir förstörda.


17:46

I torsdags vankades det harry potter fest i den förbjudna skogen
här kommer la lite bilder på mig och mitt dödsätarcrew



23:25


Har ju slutat röka med, drar till med den überkoola bandbilden för att demonstrera att det är slut med detta nu va
lite synd för det är så jädra snyggt, får la försöka pull it off med en prell istället.

20:59

Ibland är människor så jävla trögtänkta
typ när amanda la upp ett event och ville ha allas mobilnummer och 100 personer börjar skriva ner deras egna, fast det inte ens var tanken med det hela. Man bah, shiet det är väl bara att läsa några rader eller scrolla ner och läsa vad folk har skrivit lite tidigare om det inte står rakt framför näsan på en.
Tur att man kan skratta åt det då, fail.

01:05

Har ränt runt i borås som en hektiskgalningmittijulrusningen idag efter att jag suttit och läst metro och druckit eftermiddagskaffet i sminket. Sara underättade mig om att det enbart var gymnasieelever som hade tillgång till enkronorskaffet, tänkte faen värt att betala en 10 för en kaffe och slippa ett år till. Åkte till max med jasse och stella, fick gratis ekologisktkaffe, ha nu kan jag dricka med gott samvete med, sprang genom ett helvetiskt regn, hyrde Harry potter och nu väntar ännu en sömnlösnatt iochmed att fullmånen kommer och besvärar än en gång.

13:56

Vem skulle ni helst vilja vara om ni fick välja mellan:
1. Gatans nyfikna tant som står gömd bakom sin gardin i hopp om att få bevittna något spännande som hon sedan kan skvallra till sina vänninor om över en koppkaffe och ett kaffebröd
2. Whitetrash kvinnan som står under fläkten med en cigarett i den ena mungipan och steker upp köttbullar samtidigt som hon skriker till sina barn att hålla käften för att hon inte hör vad Operah säger
2. Vaktmästare på Bäckäng
Var med och rösta och tävla om en ny fräsch, prell.

00:14


Tjena här ligger jag på stranden, läser lite finlitteratur, inte alls pretto eller så

22:57

Varför är det ingen som har underättat mig om subways kaffe för en ynka riksdal?
skall bannemig dit imorgon och hetsdricka kaffe i brist på annat
sedan beger man la sig till teatern, efter det är det Harry potter inköp som skall göras, awesome.
Camel, hur gick det med killens hektiska bilkörning i monsunregnet?


16:16

Det har ju tillkommit en bild med, tänkte väl att självklart skall jag ha en liten skog att blicka upp på då jag ända skall bygga en fästning på rya åsar, bli Robin hood och avatisera mig om jag fortsätter att förbli arbetslös, dessutom kanske jag skall ta mitt pick och pack till norrland ett par veckor, då måste man väl ända börja vänja sig lite med alla dessa träd.

23:07

Var på kräftskiva hos mormor och morfar igår, 60 levande svenska kräftor hade morfar inhandlat och vi sjöng snapsvisor så det ekade över hela sjön i våra sjutusans snygga kräfthattar som vi konstaterade att man borde bära året om.

13:44

Är så fruktansvärt sugen på potatis och fisk
skulle kunna gå över lik för att få det
dessvärre är jag alldeles för lat för att göra något åt saken
får väl sitta här och kolla på How I met your mother tills jag stupar


00:17

Sysselsättning för den arbetslösa:
Vakna kl. 12.00
Läs en bok
kolla på tv
spela på datorn, helst cs
kolla massa youtube klipp
sluta röka
drick öl
berätta inte om din nuvarande situation för hela eest

17:37


Lyssnar på Iggy&the stooges, har varit på arbetsförmedlingen, har kollat på när pappa repat, har haft det sketatråkigt på facebook, bytt presentationsbild i ren desperation, har kollat igenom krakówbilderna och blivit sentimental, velat vara ett år yngre igen, har pratat i telefon med arg farbror som inte får tag på min kusin för att hon fikar sig igenom borås, har lyssnat på kusin som undrat om jag inte hittat min riktiga identitet än för jag sa att jag brukar ha kostym och fluga ibland när jag går ut. Sitter och planerar hur jag skall fly fältet, skulle sitta så jädrans ghött med en öl.

19:05

Hatar jävla kändisfestivaler, bara för att way out west är med på times lista över världens bästa festivaler åker hela fashionstockholm dit eller. Var på arbetsförmedlingen med mathilda idag och diskuterade med gudrun på torget, jädra ghött va.

19:02

1. "Kul när sin flickvän som man ger och gör allt åt är otrogen .." är ingenting man statusuppdaterar på facebook om
2. Jag blir jätte röd i fejjan när jag är berusad
3. Skall till götet nu
(detta var la i lördags)

17:31

Ok. SJ beslutade sig om att inte sätta in någon extra buss vilket resulterade i att jag, kim och rebecca fick vänta till kl. 05.00 för att få åka hem, dessutom bevittna vi ett slagsmål och det regnade. Vilket jädra äventyr va.


17:01

Är nu hemkommen efter några dagar av museum, gamla fik, långa cykelfärder där sara skjutsade mig på victors lillasysters fem år gamla cykel, middagar och ölkväll på varbergs fenomenala NyFiket, gör fyndigt namn. Nu var väl tanken att jag och rebecca skulle åka till göteborg, så himla skönt då att himlen har öppnat upp sig och håller på som om det vore regnmånad här i borås.


17:56







Åker till varberg för att på äkta boråsiskt sätt njuta av sommaren

13:06

Min fader fyllde 50 år igår vilket firades med pompa och ståt
runt halv 11 när släkten började tänka på refrängen började syskonskaran tänka på trägårn
det var som vanligt, splittrat glas, samma gamla låtar och någon som blev drogad
idag är man svettig och det ösregnar fast släkten från norrland är fortfarande kvar och ikväll beger man sig till varberg för några dagar i victors stuga, asa ghött.

20:22


och så var det en playlist med 22 Melissa horn låtar

RSS 2.0